Få hjälp när håret tunnas ur

Ett ganska vanligt ålderstecken är att håret tunnas ut. Såklart kan det bero på fler saker än att du har blivit äldre. Exempelvis kan det vara genetiskt. Har dina föräldrar blivit tunnhåriga tidigt så kommer du troligtvis också behöva säga hejdå till ditt svall tidigare än du vill.

Förutom genetik så kan även stress påverka ditt hår till det negativa. Det är inte alltid lätt, men försök att inte stressa för mycket. Ett annat vanligt fenomen är vad som kallas för ”amningshår”. När du är gravid så tappar du inte hår, men när du har din bebis på utsidan istället så kommer du att tappa alla de håren som du inte tappade under 9 månader. Det är självklart inte roligt att se hårborsten full med hår, men det är helt naturligt och inte alls farligt.

Många rakar av sig allt hår

När det är tydligt att vikarna börjar dra sig uppåt och håret blir allt tunnare, så är det många som brukar raka av sig allt hår. Det är såklart upp till var och en, men det finns hjälp att få. Du behöver inte gå till överdrift och ta bort allt hår. Klicka här för att få reda på mer.

Comments are closed.