Snygga accessoarer

Att vara snyggt klädd i vår är ett måste. För att få till den där perfekta oufiten är det viktigt att inte bara fokusera på själva plaggen utan också på detaljerna, bland annat i form av accessoarer och liknande. Och just accessoarer tänkte vi kika lite närmare på här nedan.

Smycken

Lite smycken i form av till exempel armband, halsband, örhängen och ringar med mera är alltid snyggt att ha på sig och hjälper också till att ge en outfit den där extra lilla finishen. Just nu skall smyckena vara skinande och blänkande i metallic.

Solglasögon

Solglasögon

Ett par snygga solglasögon nu när vårsolen kommit är givetvis ett måste. Många av vårens solglasögon är stora och skrikiga, vilket för övrigt också gäller vanliga glasögon. Dock fungerar även klassiska och mer diskreta varianter utmärkt.

Övrigt

Vad gäller andra accessoarer så kan ett bra tips vara att satsa på ett brett bälte att ha runt midjan, en trend som är på stark väg tillbaka. Vill man vara riktigt trendig ska man satsa på elektroniska accessoarer, vilka skall vara diskreta. Ett exempel är den kommande Apple-klockan.